LGS Moral & Motivasyon Kahvaltısı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası
Dijital Obezite Sempozyumu
LGS Moral & Motivasyon Kahvaltısı
Her yıl LGS’ye bir ay kala uyguladığımız Yoğunlaştırılmış LGS Kamp Programımız içerisinde yer alan moral ve motivasyon kahvaltısı için bu yıl İslamköy’de yer alan ve bir köy kadınları kooperatifi olan Hanımeli adlı mekanı tercih ettik. Öğrencilerimiz Isparta Valiliği desteğinde oluşturulan bu ferah ortamda, el emeği ürünleri içeren zengin ve besleyici kahvaltının ardından kendilerini çimlerle kaplı geniş bahçede çeşitli aktivitelere bıraktılar.
Kahvaltı ve biraz eğlencenin ardından köy sokaklarında yürüyüşle Demokrasi ve Kalkınma Müzesini içerisinde barındıran ve okulumuzunda kurucusu olan Şevket Demirel ve ailesi tarafından oluşturulmuş olan Demirel Külliyesine vardık. Eski köy evleri statüsü taşıyan ve hayatları öğrencilerimize birer başarı örneği oluşturan Süleyman Demirel baba evi ve Şevket Demirel evlerinin gezilmesinin ardından müze müdürü Osman beyin eşliğinde Süleyman Demirel’e ithaf edilen Demokrasi ve Kalkınma Müzesini gezdik. Böylece Demirel Külliyesi turumuzu tamamlamış olduk.
Akabinde yürüyüşe devam ederek yolumuz üzerinde yer alan ve okulumuzun kurucusu Şevket Demirel anıt mezarını ziyaret ettik. Ziyaretimiz sebebiyle anı defterine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına notumuzu yazdık. Ziyaretin ardından yürüyüşümüz Çalca Tepeye doğru trekkinge dönüştü. Başarılı bir trekking ile Süleyman Demirel Anıt Mezarına ulaştık. Anı defterine yine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına notlarımızı düştük. Ardından bizi alan servisimiz ile İslamköy’de kısa bir dondurma molasının ardından çalışmalarımıza devam etmek üzere okulumuza ulaştık.