Mesleki Eğitim Seminerleri!

Mesleki Gelişim Programı
Mesleki Gelişim Program
26 Ağustos 2022

“Yaşadığımız her an gelişime doğru bir adım atan öğretmenler ile Mesleki Eğitim Seminerleri!”

Her yıl olduğu gibi 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılına TED Isparta Koleji öğretmenleri “Mesleki Gelişim Programı” eğitimleri ile başladı.
21. Yüzyılda 21. Yüzyıl Öğretmeni olabilmek için öğretmenlerimiz “Mesleki Gelişim Programı” kapsamında çeşitli eğitimler aldılar. Lise Psikolojik Danışmanımız Dilara Kılıç tarafından verilen “21. Yüzyıl Öğretmeni Olmak” adlı sunumda öğretmenlerimiz devamlı gelişen ve değişen dünyada yeni geleceğe öğrenci hazırlamanın gereklerini paylaştılar. Her gün yeniden değişen dünyamızda bilmediğimiz bir geleceğin öğrencilerimizi beklediğini ve bu süreçte öğrencilerimize kazandırılması gereken 21. Yüzyıl yetkinliklerinin öncelikle öğretmenlerimizde olması gerekliliğinin farkına vardılar.

Doğan Cüceloğlu’nun da dediği gibi ; “ Yaşadığımız her an önümüzde iki seçenek vardır: Gelişime doğru adım atmak ya da güvende hissetmek için bir adım geride kalmak. “