Öğrencimiz Muhammed Altay KÜÇÜKEŞMEN, 23-24 Mayıs 2024 Tarihlerinde Antalya’da Düzenlenen 5. Piyano Öğrencileri Festivalinde Sahne Alarak Bizleri Onurlandırdı.

Kemal Sunal Sınıfı, “Oynuyoruz” İsimli Tiyatro Oyunu İle Sahneye Çıktı.
28 Mayıs 2024
Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz 2.Sınıf Öğrencilerimiz İle Başladı.
29 Mayıs 2024
Kemal Sunal Sınıfı, “Oynuyoruz” İsimli Tiyatro Oyunu İle Sahneye Çıktı.
28 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024

9.sınıf öğrencimiz Muhammed Altay KÜÇÜKEŞMEN, 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 5. Piyano Öğrencileri Festivalinde sahne alarak bizleri onurlandırdı.
Piyano eğitmeni Filiz ÇENİT’in rehberliğinde çalışarak Wolfgang Amadeus Mozart’ın 16. Do Majör Piyano Sonatı’nı mükemmel bir şekilde icra etti.
300 üstün yetenekli ve büyük kısmı konservatuar öğrencisi ve Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Sanatları Bölümü öğrencilerinin katıldığı elemelerde, jüri tarafından tek tek dinlenerek ve elenerek 89 üstün yetenekli çocuk seçildi. Altay KÜÇÜKEŞMEN, bu 89 üstün yetenekli genç piyanist arasında yer alarak konser programına seçildi.
Elemelere katılarak kazanan ve konser veren tüm öğrencilere, katılım ve konser belgeleri verildi.
Altay’ın bu büyük başarısını kutluyor ve gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz! 🌟🎹