Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz 2.Sınıf Öğrencilerimiz İle Başladı.

Öğrencimiz Muhammed Altay KÜÇÜKEŞMEN, 23-24 Mayıs 2024 Tarihlerinde Antalya’da Düzenlenen 5. Piyano Öğrencileri Festivalinde Sahne Alarak Bizleri Onurlandırdı.
28 Mayıs 2024
Okulumuz Lise Matematik Zümresi Tarafından TED Okulları Arası “Matematiksel Materyal Tasarım Yarışması” Düzenlendi.
29 Mayıs 2024
28 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜMÜZÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DİL ETKİNLİKLERİMİZ 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BAŞLADI.
Okulumuzda her yıl düzenlediğimiz Yabancı Dil Gösterilerimize bu yıl 2. Sınıflarımızla başladık. 2-A , 2-B ve 2-C şubelerimizin sergilediği sene sonu gösterimizi başarı ile tamamladık.
Öğrencilerimiz tüm sene çalışmalarının ürünü olarak “Colors” ve “Ants” isimli oyunları velilerinin önünde sergilerken hem çok eğlendiler hem de takım çalışması ve topluluk önünde İngilizce konuşma gibi becerileri geliştirme fırsatı elde ettiler.