TED Isparta Koleji yeni genç girişimciler için hazırlıklara başladı!

TÜRK DİL BAYRAMINI KUTLUYORUZ 🇹🇷
TED ÇOCUK KOROSU
TÜRK DİL BAYRAMINI KUTLUYORUZ 🇹🇷
TED ÇOCUK KOROSU

*TED Isparta Koleji yeni genç girişimciler için hazırlıklara başladı!*

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve JA Turkey işbirliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin destekleri ile yürütülen GençBizz Lise Girişimcilik Programı Öğretmen eğitimleri ile çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl yarı final etabına kadar okulumuzu temsil eden girişimci öğrencilerimizi hazırlayan Felsefe Öğretmenimiz Büşra Bayram ve Okul Psikolojik Danışmanımız Dilara Kılıç bu yıl da GençBizz Öğretmen Eğitimlerine katıldılar.

GençBizz Lise Girişimcilik Programı gençlerimizin profesyonel yaşama adım atmadan önce okullarında kendi şirketlerini kurarak iş yaşamındaki tüm süreçleri yaşayarak öğrenmelerini sağlayan ve onları profesyonel yaşama hazırlayan bir deneyim programıdır.

123 ülke ve 81 ilde uygulanmakta olan bu programın bir parçası olabilmek için program ile ilgili eğitim alan öğretmenlerimiz geçtiğimiz yıl yaşadıkları deneyimleri de eğitim sırasında programa yeni başlayan öğretmenler ile paylaştılar. Öğretmenlerimiz aynı zamanda gelecek hafta okulumuzda lise öğrencilerine yapacakları tanıtım sunumu ile öğrencilerimize yeni fikirler, özgün girişimler için rehberlik edeceklerdir.