TÜRK DİL BAYRAMINI KUTLUYORUZ 🇹🇷

30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günümüz Kutlu Olsun.
13 Ekim 2021
TED Isparta Koleji yeni genç girişimciler için hazırlıklara başladı!
13 Ekim 2021
30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günümüz Kutlu Olsun.
13 Ekim 2021
TED Isparta Koleji yeni genç girişimciler için hazırlıklara başladı!
13 Ekim 2021

TED Isparta Koleji olarak Türk Dil Bayramı kapsamında bu hafta gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde SDÜ Fen Edebiyat Fakültesinin değerli hocalarından Sayın Prof. Dr. Osman Yıldız’ı ağırladık. Çevrim içi olarak gerçekleşen sohbetimizde lise ve ortaokul öğrencilerimiz hazırladıkları sorular ile değerli hocamızdan Türk dilinin gelişimi , tarihteki önemi ,dilimizde sık yapılan dil yanlışları ,dili iyi kullanmanın bizlere kazandırdıkları ve günümüzde gelişen teknolojinin dilimiz üzerindeki etkilerine yönelik değerlendirmelerini dikkatle dinlediler. Oldukça keyifli olan bu sohbet ile öğrencilerimizde dilimize yönelik farkındalık oluşturarak bu konuda hangi yaşta , hangi meslekte olursak olalım hepimizin sorumlu olduğunu hatırlatmak istedik.
“Türk’ün dili Türkçedir. Ne mutlu Türküm diyene! “
🇹🇷TÜRKÇEM BENİM SES BAYRAĞIM!🇹🇷