TED Isparta Koleji Yeniden Zirvenin Sahibi

Zeka Oyunları Şampiyonası
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

🏆 *TED Isparta Koleji Yeniden Zirvenin Sahibi* 🏆
Pandemiden önce son oynanan turnuvayı şampiyon tamamlayan kız voleybol takımımız, pandemiden sonra da hız kesmeyerek namağlup şampiyon olma başarısı gösterdi.
Genç B kategorisinde mücadele eden takımımız, ilk grubunda Hacı Ahmet Ersöz AİHL’yi 3-0 ve Final Akademi Fen Lisesi’ni 3-1’lik skorla yenerek grubunu lider tamamladı.
İkinci grubunda Mürşide Ermumcu MTAL ve Spor Lisesi ile eşleşen kızlarımız, iki rakibini de 3-1’lik skorla yenerek yarı finale yükseldi.
Yarı finalde Süleyman Demirel Fen Lisesi’ni 3-1, finalde de Spor Lisesi’ni 3-1 ile geçen kızlarımız bizlere üst üste ikinci kez şampiyonluğu getirerek okulumuza büyük bir sevinç yaşattı.
Yarı final ve final müsabakaları boyunca tribünde tek yürek olan öğretmen, öğrenci ve idarecilerimiz ile birlikte şampiyonluğumuz doyasıya kutlandı.
Genç B kız voleybol takımımızı bizlere yaşattığı bu duygulardan dolayı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
🥇 *ŞAMPİYON TED ISPARTA KOLEJİ* 🥇