Zeka Oyunları Şampiyonası

Kariyer yolculuğu programımızda bu yıl ilk konuğumuz
TED Isparta Koleji Yeniden Zirvenin Sahibi
25 Nisan 2022

Zeka Oyunları Şampiyonasında ortaokul ve lise öğrencilerimiz, İl finallerinde olduğu gibi Bölge finallerinde de başarılar elde etti.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Zeka Vakfı Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasına Ortaokul ve Lise takımımız her yıl olduğu gibi İl ve Bölge Finallerinde;
7.sınıflarda il birincisi, Bölge üçüncüsü ve TÜRKİYE on sekizincisi,
9. Sınıflarda il birincisi, Bölge sekizincisi,
11. sınıflarda il birincisi, Bölge üçüncüsü,
12. sınıflarda il birincisi, Bölge birincisi
Yarışmaya katılan
7. Sınıf öğrencilerimiz Bilge Derici ve Bulut Borcak’ı
9. Sınıf öğrencimiz Dilge Dinç’i, 11. Sınıf öğrencilerimizden Yusuf Emir Coşar, Başar Emre Eşen, Alim Berkay Şahin’i
12. Sınıf öğrencilerimizden Oğuz Efe Arı, Yiğit Temelli, Oğuz Temelli’yi tebrik ediyoruz. Bölge derecesiyle Türkiye finallerine giderek bizleri temsil eden ortaokul takımımızla Türkiye finallerine hazırlanan lise takımımızla gurur duyuyoruz.
Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Matematik Zümresi öğretmenlerimizi kutluyoruz.