TED ISPARTA KOLEJİNİN GÖRKEMLİ SANAT VE BİLİM GECESİ

TEDstage: A Journey in English (TEDSahne: Bir İngilizce Yolculuğu)
7 Haziran 2023
Okuma Bayramı
10 Haziran 2023
TEDstage: A Journey in English (TEDSahne: Bir İngilizce Yolculuğu)
7 Haziran 2023
Okuma Bayramı
10 Haziran 2023

TED ISPARTA KOLEJİNIN GÖRKEMLI SANAT VE BİLİM GECESI
TED Isparta Koleji, yıl boyunca katıldıkları sosyal etkinliklerde öğrendiklerini sergiledikleri gecede herkesi büyülediler.
TED Isparta Kolejinin anaokulundan liseye kadar tüm öğrencileri birbirinden farklı dans ve jimnastik gösterileri ile dudak ısırtacak bir şölenle ailelerine rüya gibi bir gece sundular.Ayrıca oynadıkları müzikal ile sahnede devleşen miniklerimiz, solo ve orkestra eşliğinde gerçekleşen müzik dinletileri ile de kulakların pasını sildiler.Piyono dinletileriyle biribirinden harika parçaları icra ettiler.
TED Isparta Koleji öğrencileri her alanda çok yönlü, sistemli ve yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesine yönelik aldıkları eğitimin onlarda yarattığı farkı gözler önün serdikleri bu gecede tüm taktirleri topladılar. Bu süreci deneyim ve bilgileriyle destekleyen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor , bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.