TED Koleji 12. Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri YKS Kamp Dönemi Motivasyon Kahvaltısında Buluştu!

TED Kolejliler Kariyer Fuarında Buluştu!
7 Mayıs 2024
Türk Zeka Vakfı Okullar Arası Türkiye Şampiyonası
8 Mayıs 2024
TED Kolejliler Kariyer Fuarında Buluştu!
7 Mayıs 2024
Türk Zeka Vakfı Okullar Arası Türkiye Şampiyonası
8 Mayıs 2024

12. sınıf öğrencileri için yoğun bir hazırlık dönemi olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) yaklaşırken, öğrencilerimizi motive etmek ve moral sağlamak amacıyla geleneksel TED Motivasyon Kahvaltısı etkinliği düzenledik.
Kamp dönemimize bu keyifli kahvaltıyla başladık. Renkli süslemelerle hazırlanan kahvaltımız, öğrencilerimizin gülümsemeleriyle daha da canlandı.
Kahvaltıda öğrencilere, sınav stresini azaltacak ve enerji verecek sağlıklı yiyecekler sunuldu. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz, hem motivasyonları artmış hem de birlikte geçirdikleri keyifli zamanın tadını çıkarmış bir şekilde kamp dönemine hazır bir başlangıç yaptılar.
Kahvaltının ardından öğrencilerimiz Kamp dönemi içerisindeki ilk deneme sınavına girdiler. Bir ay boyunca seri denemelerle devam edecek olan kamp dönemimizde tüm öğrencilerimize başardılar dileriz.