TED Kolejliler Kariyer Fuarında Buluştu!

TED Isparta Koleji 8. Sınıfları Kampta
3 Mayıs 2024
TED Koleji 12. Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri YKS Kamp Dönemi Motivasyon Kahvaltısında Buluştu!
8 Mayıs 2024
TED Isparta Koleji 8. Sınıfları Kampta
3 Mayıs 2024
8 Mayıs 2024

TED Kolejliler Kariyer Fuarında Buluştu!
Öğrencilerimiz gelecekteki meslek tercihlerini daha bilinçli yapabilmeleri için TED Antalya Koleji geleneksel Kariyer Fuarında bir araya geldi.
22 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Kariyer Fuarı, öğrencilerimize geniş bir perspektif sunarak çeşitli meslek alanlarını keşfetme fırsatı verdi. Fuarda, öğrencilerimiz üniversitelerin fakültelerini, bölümlerini ve 11 meslek tanıtımını yakından keşfetme şansı buldular. Ayrıca, Bilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Örsan Örge ile tanışma ve kariyerleri hakkında bilgi alma imkanı da buldular.
Bu tür etkinlikler, gençlerimize farklı meslek seçeneklerini tanıma ve kendi yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapma konusunda yardımcı oluyor.
Öğrencilerimiz de etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek, gelecekteki meslek tercihlerini daha bilinçli bir şekilde yapabilmek için bu tür etkinliklerin düzenlenmesini yararlı bulduklarını ifade ettiler.