The LOUD HOUSE

ANASINIFLARI İLE “FOODS” (YİYECEKLER) ÜNİTEMİZ
2.SINIF ANNELERİMİZE SÜRPRİZ GÖSTERİ
16 Mayıs 2019

TED Antalya Kolejinin düzenlemiş olduğu The Loud House münazara etkinliğine Türkiye’nin birçok şehrinden katılan 4. sınıf öğrenciyle birlikte bu sene de TED Isparta Koleji olarak katıldık. Öğrencilerimizin ileriki yıllarda katılacakları ulusal ve uluslararası platformlarda kendilerini ve fikirlerini güçlü ifade eden bireyler olmaları amacıyla hazırlanan bu etkinlikte, öğrencilerimiz İngilizceyi etkin bir şekilde kullanma fırsatı elde etmiştir. Programda öğrencilerimiz kendilerine verilen konu ile ilgili münazara yapmış ve ayrıca diğer münazaralara dinleyici olarak katılmışlardır. Bunun yanı sıra Treasure Hunt (Hazine avı) , Camp Fire and Story Telling (Kamp Ateşi ve hikaye anlatımı), Field Games (Saha oyunları) gibi birbirinden eğlenceli birçok oyuna katılıp yeni arkadaşlar edinmiş ve TED kurumuna olan aidiyet duygularını güçlendirmişlerdir.