Başarı Dolu Bir Geleceğe İlk Adım: 8. Sınıf Öğrencilerimize Başarı Dilekleri ve Motivasyon Kalemleri

LGS Kamp Döneminde Yapılan Deneme Sınavlarında Tüm Soruları Doğru Cevaplayan Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Hüseyin Avni ŞATAF Tarafından Ödüllendirilmiştir.
30 Mayıs 2024
Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
30 Mayıs 2024

Okulumuzda bugün Ortaokul-Lise Okul Yönetimi ve PDR Zümresi olarak 8. sınıf öğrencilerimize LGS öncesi moral ve motivasyon vermek amacıyla sınıf ziyaretleri gerçekleştirdik.
Her bir öğrencimize sınav kalemi ve isimlerine özel olarak hazırladığımız başarı notları dağıttık.
Kalemlerimizi dağıtırken öğrencilerimizin gözlerindeki heyecan ve kararlılık bizleri onurlandırdı.
Lise Müdürümüz Gülin Özkan, LGS hazırlık döneminde yoğun ve verimli bir çalışma süreci geçiren öğrencilerimizin çabalarını takdir etti, emeklerinin karşılığını alacakları bir sınav deneyimi yaşamalarını diledi.
Sınavı hedeflerine ulaşmak ve tercihlerini belirlemek için bir araç olarak görmelerini istedi. Hedeflere ulaşmak için her zaman farklı seçeneklerin olduğunun altını çizdi.
Ortaokul Müdürümüz Hüseyin Avni Şataf da öğrencilerimizin yıl boyu büyük bir motivasyonla çok çalıştıkları için tebrik etti ve başarılar diledi. Öğrencilerimize başarı dolu bir gelecek dilerken, onları her adımda desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.
Sevgili öğrencilerimize sınavlarında ve hayatlarının her anında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.
Sizler bizim geleceğimizsiniz, her zaman yanınızdayız!