LGS Kamp Döneminde Yapılan Deneme Sınavlarında Tüm Soruları Doğru Cevaplayan Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Hüseyin Avni ŞATAF Tarafından Ödüllendirilmiştir.

Okulumuz Lise Matematik Zümresi Tarafından TED Okulları Arası “Matematiksel Materyal Tasarım Yarışması” Düzenlendi.
29 Mayıs 2024
Başarı Dolu Bir Geleceğe İlk Adım: 8. Sınıf Öğrencilerimize Başarı Dilekleri ve Motivasyon Kalemleri
30 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024
30 Mayıs 2024

LGS Kamp döneminde yapılan deneme sınavlarında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Hüseyin Avni ŞATAF tarafından tebrik edilerek, başarılarının devamı dilekleri ile ödüllendirilmiştir.