Okulumuz Lise Matematik Zümresi Tarafından TED Okulları Arası “Matematiksel Materyal Tasarım Yarışması” Düzenlendi.

Yabancı Diller Bölümümüzün Düzenlemiş Olduğu Dil Etkinliklerimiz 2.Sınıf Öğrencilerimiz İle Başladı.
29 Mayıs 2024
LGS Kamp Döneminde Yapılan Deneme Sınavlarında Tüm Soruları Doğru Cevaplayan Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Hüseyin Avni ŞATAF Tarafından Ödüllendirilmiştir.
30 Mayıs 2024
29 Mayıs 2024
30 Mayıs 2024

Okulumuz Lise Matematik Zümresi tarafından TED Okulları arası “Matematiksel Materyal Tasarım Yarışması” düzenlendi. Bu yarışma ile öğrenciler hazırladıkları materyallerle matematik öğretimine somut bakış açısı geliştirmeleri amaçlandı. Bir çok TED okulunun katılımı ile gerçekleşen yarışmada, okulumuz Lise ve Ortaokul Matematik öğretmenleri tarafından değerlendirmesi sonucunda;
🥇Ted Ege Koleji Birincilik
🥈Ted Karabük Koleji İkincilik
🥉Ted Konya Koleji Üçüncülük elde etti.
Derece alan öğrencilerimize hediyeleri ve başarı belgeleri okul müdürleri ve danışman öğretmenleri tarafından ulaştırıldı.
Katılımlarından dolayı tüm okullarımıza teşekkür ederiz.